Känniääliö lähti limusiiniajelulle – hyppäsi itse ratin taakse ja romutti auton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin putkasta pienessä sievässä ulos kävelleestä sankarista, joka hyppäsi poliisilaitoksen edustalla olleen tyhjän ambulanssin rattiin. Mies ajoi kotiinsa hälytysajoneuvolla. Nyt myös toisen känniääliön arviointikyky on pahasti sumentunut, mutta hänelle ei kelpasi vain lukusautoksi luettava limusiini.

Egyptiläinen Marwan Elbordiny oli ollut viettämässä kosteaa iltaa New Yorkin West Villagessa, kun hän huomasi tien viereen pysäköidyn limusiinin. Ajoneuvon kuljettaja oli juuri päästämässä paria asiakastaan ulos, kun humalainen Marwani päätti mennä luksusauton rattiin. 24-vuotias rattijuoppo aloitti hurjan rallin New Yorkin kaduilla, ja kaiken lisäksi hänen kyydissään oli joukko ihmisiä. Katso kuva tästä.

Aamukolmelta suoritettu vauhtiajo päättyi ikävästi miehen kolaroitua limusiinin roska-auton perään. Sitä ennen hän oli ehtinyt ajaa muun muassa punaisia päin. Paikalle saapunut poliisi puhallutti miehen ja sai tulokseksi tuplasti yli sallitun rajan ylittäneet promillelukemat. Miehen kyydissä olleet kolme naista ja yksi mies selvisivät kolarista pienillä päävammoilla, DNAinfo-julkaisu uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.