Lukiolaispojat kuvasivat naisopettajien helmojen alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Voidaan sanoa, että pojat ovat poikia. Jossakin tapauksessa viikareiden kujeilut saattavat mennä yli, ja seurauksena on muille aiheutuvaa mielipahaa ja harmia. Kouluissa kepposia tehdään yleensä joko opettajien tai opinahjon tyttöjen kustannuksella.

Kalifornian Junipero Serra High School -niminen lukio kärsii parhaillaan suuresta kuvakohusta, jossa koulun miespuoliset oppilaat ovat onnistuneet ottamaan kännykkäkameroillaan valokuvia naispuolisten opettajien hameiden alta. Katolisen koulun biologian opettaja Kimberly Bohnert on yksi uhreista.

Kuvat olivat pitkään kestäneen kilpailun saldoa. Bohnert on nyt aloittanut oikeusjutun oppilaitoista vastaan, jossa hän väittää joutuneensa uhriksi työskennellessään vihamielisessä ympäristössä sekä kokeneensa häirintää ja ahdistusta. Pojat olivat kierrättäneet helmojen alta napsittuja kuvia keskenään. Kuvien yhteydessä oli ilmaistu seksiin liittyviä ilmaisuja ja kirjoitettu rajuja viestejä. Pojat on siirretty koeajalle erilliseen yksikköön, Jezebel-lehti uutisoi.