Maailman kallein ryyppyreissu – matkapaketti maksaa lähes miljoonan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni leikittelee ajatuksella, miltä tuntuisi olla niin rikas, ettei saisi tuhlattua rahojaan koskaan loppuun? Suomessa unelmoidaan joka lauantai Loton jättipotin voittamisesta tai miljoonabisneksen perustamisesta. Rikkaille ihmisille on olemassa luksusluokan palveluita järjestäviä yrityksiä, ja yksi niistä tarjoaa asiakkaalleen unelmien juomalomaa.

Matkapakettiin kuuluu kymmenessä upeassa paikassa vierailemista ja maailman kalleimpien drinkkien maistelemista. Maalistalla ovat mukana esimerkiksi Monaco, Las Vegas ja Dubai. Majoitus tapahtuu ökysviiteissä. Reissun aikana nautiskellaan kymmeniä tuhansia euroja maksavia harvinaislaatuisia juomia. Koko lysti kustantaa pariskunnalle noin 924.000 euroa, riippuen osallistujien mielenkiinnon kohteista.

The World’s Most Exclusive Drink Connoisseur’s Holiday -nimisen matkapaketin on laatinut Holidaysplease-matkatoimisto. Kerroimme äskettäin, että maailman kallein ravintola sijaitsee Ibizalla olevassa Hard Rock Hotel -majoitusliikkeen ravintolassa. SubliMotion-nimisen ravintolan erikoismenu kustantaa asiakkaalleen noin 1.500 euroa. Ravintolaan mahtuu kerrallaan vain 12 asiakasta.

drinkkimatka17052014