Chris Brown yhä vankilassa – tekee musiikkia vankitoverinsa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähtenä uraa luonut 24-vuotias Chris Brown kärsii parhaillaan tuomiotaan Los Angelesissa sijaitsevassa pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa. Hän on ollut eristyssellissä oman turvallisuutensa vuoksi. Miehen sellinaapurina on amerikkalainen r&b-tähti ja soul-laulaja James DeBarge.

Kaksikko viettää päiviään lauluja ja kappaleita tehtaillen. Miesten sellit sijaitsevat vierekkäin ja he pystyvät kommunikoimaan hyvin. TMZ-lehden mukaan Brown ja DeBarge ovat tehneet jo kolme kokonaista biisiä, ja he ovat esittäneet kappaleitaan muille vangeille pitkien päivien viihdykkeenä. DeBarge istuu parhaillaan tuomiotaan huumausaine- ja pahoinpitelyrikoksista.

Chris Brown tuomittiin vankilaan suorittamaan jo vuonna 2009 saamaansa tuomiota Rihannan törkeästä pahoinpitelystä. Mies rikkoi useasti ehdonalaista, ja joutuu nyt odottamaan tuorempien rikosten oikeuskäsittelyitä kaltereiden takana. Vielä ei ole tiedossa päivämäärää miehen mahdolliselle vapauteen pääsemiselle.