Justin Timberlaken ja Michael Jacksonin yhteiskappaleelle näyttävä musiikkivideo

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Michael Jacksonin nimissä on tähden kuoleman jälkeen julkaistu jo kaksi postuumia albumia. Tuorein näistä, Xscape, julkaistiin tässä kuussa. Nyt levyllä kuultavasta Love Never Felt So Good -kappaleesta on julkaistu musiikkivideo.

YouTube
YouTube

Kappaleella kuullaan myös muusikonuransa lisäksi näyttelijänä ihastuttanutta Justin Timberlakea. Kappaleen videolle on koottu pätkiä Jacksonin kuuluisimmista musikkivideoista. Kappaleen tuottanut Timbaland on kertonut MTV:lle, että Timberlake halusi mukaan kappaleen tekemiseen kiinnyttyään siihen muita Xscape-levyn kappaleita enemmän.

Postuumin levyn julkaisu on jälleen aiheuttanut keskustelua fanien keskuudessa siitä, onko artistin aiemmin julkaisemattoman materiaalin julkaiseminen tämän kuoleman jälkeen sopivaa. Samanlaisia mietteitä nostettiin julkisesti esille myös Jacksonin ensimmäisen postuumisti julkaistun Michael-levyn myötä. Tuoreen levyn takana on Timbalandin lisäksi levy-yhtiömoguli L.A. Reid.