Voiko tämä olla totta? Kissa sanoo videolla ”Hei!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin valtava määrä lemmikkieläimiiin liittyviä videoita, ja niiden joukosta nousee ajoittain jotain suursuosion saavia tapauksia. Usein parhaimpia videoita epäillään jo lähtökohtaisesti huijauksisiksi, vaikka ne eivät sitä olisikaan. Parhaillaan verkossa leviää puhuvan kissan video.

YouTube
YouTube

Videolla nähtävä nelijalkainen karvapallo osaa sanoa hämmentävän ihmismäisesti ”Hei!”. Hulvaton kissa on naurattanut jo noin miljoonaa katsojaa, ja eläin on jo ehditty nimetä leikkisästi internetin hauskimmaksi lemmikiksi. Nimityksestä voidaan olla montaa mieltä, mutta monen päivän video on kuitenkin jo pelastanut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat