Koiran ja sangon erikoinen ystävyys videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimillä voi tunnetusti olla hieman erikoisia suosikkileluja. Välillä omistajien vaatteet tai kotoa löytyvät asiat päätyvätkin lemmikin leikkikaluiksi. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs koira, joka on valinnut suosikkilelukseen hieman erikoisen esineen.

YouTube
YouTube

Charcoal-nimisen koiran lemmikkilelu on nimittäin punainen sanko. Sangosta puuttuu pohja, joten koiran on helppo tarttua siihen molemmilta puolilta. Koiran ja hänen sankonsa leikkihetkistä koottu video ihastuttaa tällä hetkellä YouTubessa.

Videolla nähdään, kuinka Charcoal juoksentelee sankonsa kanssa vaikka missä. Hellyttävää videota on käyty katsomassa tähän mennessä jo yli 270.000 kertaa. Osa videota kommentoineista käyttäjistä onkin huomauttanut, että kyseessä saattaakin olla maailman onnellisin koira.