Ylivoimainen nuori pelimies! Sulatti teinityttöjen sydämet pikku huijauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naiset hurmaavaksi Casanovaksi ei opiskella, sillä Casanovaksi synnytään. Tämän sanonnan on nyt osaltaan vahvistanut eräs nuori pelimies, joka osaa jo pienestä pitäen naisten sydämien valloittamisen. Baseball-ottelussa tallentui nimittäin sattumalta videolle tilanne, jossa poika villitsi tyttöryhmän.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään kuinka eräs pelaaja heittää pojalle pelipallon, jonka poika ojentaa saman tien takanaan istuneille tytöille. Ihastuksesta henkeään haukkovat tytöt eivät kuitenkaan näe kuinka poika ehtii vaihtaa pallon kädenkäänteessä toiseen palloon, joka hänellä oli jo aiemmin mukanaan.

Pojalle heitetty pelipallo on edelleen piilossa hänen räpylässään. Video on saanut kovasti huomiota ja nuoresta miehestä on tullut varsinainen nettijulkkis. Monella miehellä olisi häneltä paljon opittavaa.