Rihanna jätti räppärirakkaansa – taas!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi asia mikä on pop-maailmassa varmaa on se, että mikään ei ole varmaa. Tämän todistavat jälleen rakkauden aallokossaa kertaalleen soutaamista ja huopaamista harrastavat eturivin artistit Rihanna ja Drake. Pari aloitti liehittelynsä jo vuonna 2009, mutta tunteet ovat sammuneet jälleen.

Vasta muutama kuukausi sitten poppari Rihanna ja räppäri Drake näyttivät nauttivan toistensa läsnäolosta. Lähipiiri kuvaili heidän välejään rakastuneiksi ja suhdetta pidettiin vakavana. Julkkismaailmassa asiat muuttuvat nopeasti, ja nyt parin kerrotaan lähteneen eri poluille. Syy ei kuitenkaan ole tällä kertaa kiireissä tai esimerkiksi Rihannan ja hänen exänsä Chris Brownin liian läheisissä väleissä. Eron syynä on liiallinen rakastaminen.

Complex-lehti kertoo Ri Rin puhaltaneen suhteen katkolle tajuttuaan, että Drake rakastaa häntä aivan liikaa. Monet kysyvätkin, että miten kaunista barbadosilaista naista ei voi olla rakastamatta? Äskettäin 26-vuotias kaunotar kertoi olevan erityisen tyytyväinen siihen, kuinka hyvin kanadalaisräppäri kohtelee naisia. Popparilla ei tiettävästi ole kovinkaan hyviä kokemuksia miehistä, mikäli muistelemme Chris Brownin ja hänen myrskyisää suhdetta.

Drake teki heti parin suhteen alussa selväksi, että jos asiat menevät vakavaksi, hän ei halua Rihannan puhuvan Chris Brownille. Pari on nähtiin kevään aikana yhdessä muun muassa Lontoossa, Pariisissa ja Amsterdamissa. Chirs Brown viettää aikaansa parhaillaan kaltereiden takana vankilassa.