Asiakas tilasi hampurilaisen – sai kannabishampurilaisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet toisinaan työhönsä kyllästyneiden pikaruokalatyöntekijöiden toilailuista, kun asennevammaiset ammattilaiset ovat pilailleet asiakkaalle myytävän ruoan kustannuksella. Joskus ruoka-annoksiin eksyy jotain sinne kuulumatonta, joko tahallaan tai vahingossa.

Nyt eräs perhe joutui maistelemaan kannabishampurilaista. Iowan Ottumwassa asuvat Brittany Songer ja Cory Long menivät yhdessä kaksivuotiaan poikansa kanssa paikalliseen McDonald’siin ruokailemaan. Kun isä haukkasi palan juustopurilaisestaan, joutui hän ihmettelemään hampurilaisen pahaa makua. Perhe löysi hampurilaisen väliin kurkistettuaan juustoviipaleen päältä suuren kasan kannabista.

Pariskunta toimitti hampurilaisen todisteena poliisiasemalle. Vaikka todennäköisintä on, että pikaravintolan työntekijä on pannut marijuanan hampurilaisen väliin, ei poliisi halua tehdä johtopäätöksiä asian suhteen. Tutkinnat jatkuvat, eikä McDonald’s ole kommentoinut kohua, Metro-lehti raportoi.