Justin Bieber yrittää luopua päihteistä – tilalle positiivinen riippuvuus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on hylännyt tänä vuonna lopullisesti takavuosien kiltin pojan imagon ja astunut rohkeasti isojen poikien hiekkalaatikolle. Vaikka rajojen testaaminen ja uusien asioiden kokeileminen kuuluvat nuoruusikään, on kanadalainen poppari horjahtanut pahasti rappion puolelle. Nyt Bieber tahtoo palata asiallisten esiintyjien klaaniin.

Nappisilmäinen teinityttöjen idoli on nyt päättänyt luopua päihteistä yksi kerrallaan, ja ensimmäisenä nuoren miehen kerrotaan hylänneen vaarallisen Sizzurp-nimisen suosikkijuomansa. Juoma valmistetaan prometatsiinia ja kodeiinia sisältävästä yskänlääkkeestä, sitruunalimonadista ja hedelmäkarkeista. Samainen juoma oli osasyynä Lil Waynen sydänkohtaukseen viime vuonna.

Justin Bieberiä on kritisoitu viime aikoina niin paljon, että hän on viettänyt aikaansa pelkästään managerinsa Scooter Braunin ja äitinsä Pattie Malletten kanssa. TMZ.comin mukaan laulaja on löytänyt nopeasti yskälääkekoktailin tilalle toisen riippuvuuden – liikunnan. Hän yrittää olla aiempaa parempi ihminen ja sellainen poika, jonka hänen äitinsä on kasvattanut.

Justin Bieberin talosta löydettiin alkuvuodesta kotietsinnän yhteydessä suuri määrä erilaisia huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä. Tällöin selvisi, että Bieber ei ole pelkästään satunnaisesti ja viihdekäyttönä kannabista pössyttelevä teinipoika. Hän käytti marihuanan ja alkoholin lisäksi säännöllisesti reseptilääkkeitä, kuten masennuslääkkeeksi tarkoitettua Xanaxia.