Mies yritti seksiä pankkiautomaatin kanssa – ahdisteli myös puiston pöytää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, joka oli yrittänyt harrastaa seksiä junan tarjoiluvaunun kanssa. Tällöin miehen vahvalla humalatilalla oli osuutta asiaan. Nyt otsikoihin pääsee toinen lemmentuulella ollut herra, joka yritti pikkupäissään väärinkäyttää pankkiautomaattia halujensa tyydyttämiseksi.

Tennesseen poliisi joutui pidättämään 49-vuotiaan Lonnie Huttonin, koska mies oli intoutunut rakastelemaan Boro Bar and Grill -ravintolan kulmassa ollutta pankkiautomaattia. Alastomana automaattia lemmiskellyt mies oli passitettu ensin ulos. Hänet käskettiin istumaan läheisen puiston piknik-pöydän ääreen tapauksen selvittelemisen ajaksi.

Ei aikaakaan, kun poliisi huomasi miehen olevan jälleen tositoimissa – tällä kertaa puisen pöydän kanssa. Paikallistelevisio WKRN:n mukaan poliisit joutuivat toimittamaan miehen vankilaan 250 dollarin takuita vastaan. Hutton oli ollut tekonsa aikana erittäin päihtynyt.