Teini sai 200 dollarin sakot kiroilemisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten seurassa kannattaa varoa sanojaan, koska jälkikasvun tiedetään oppivan uusia metkuja helposti. Esimerkiksi vanhempien sanoma kirosana saattaa pian kuulua ipanan suusta esimerkiksi kauppajonossa. Tämä jos mikä nolottaa sekä äitiä että isää.

Nyt michiganilainen teini on saanut oppia karvaasti kirosanojen nielemisen. 19-vuotias Colin Andersen oli viettänyt kavereineen aikaansa parkkipaikalla, joka sijaitsi lähellä leikkipuistoa. Paikalle saapui kuitenkin virkaintoinen poliisi, joka löi nuorille 100 dollarin sakkolaput kouraan rullalautailemisesta alueella.

Sakkoihin pettynyt poika oli huokaissut asian olevan ”fu**ing bulls*it”, eli täyttä härän sontaa. Poliisi oli kuullut teinin mutinan ja antoi pojalle toiset sakot. Maksettavaa kertyi yhteensä 200 dollaria. Poliisi väitti teinin käyttäneen rumaa kieltä, vaikka lähellä oli lasten leikkipuisto.

Oikeudessa poika puolusti itseään sillä, ettei sanonut edes sanapartta ulos suustaan, eivätkä lapset voineet kuulla häntä. Poliisi sanoi, että hänellä täytyisi olla tässä tapauksessa yli-inhimillinen kuulo, koska kuuli pojan sanat selkeästi, Daily News uutisoi.