Tyttö ei valmistunutkaan koulusta – raju kosto päätösjuhlaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varmin tapa pakokauhun ja paniikin kylvämiseen on pommiuhan tekeminen. Kerroimme taannoin miehestä, joka soitti kaverinsa työpaikalle pommiuhan ainoastaan siksi, että kaveri olisi saanut vapaapäivän. Nyt eräs 22-vuotias opiskelija on turvautunut hieman samankaltaiseen keinoon opinahjossaan.

NBC New York kertoo Danielle Shea -nimisestä neitokaisesta, joka soitti Connecticutin poliisille ilmoittaen, että heidän collegen kirjastossa oli pommi. Nainen teki puhelun vain puolta tuntia ennen koulussa järjestettyjä valmistumisjuhlia. Kun poliisi oli tutkinut kirjaston, soitti Danielle uudestaan kertoen, että koko kampuksella oli enemmänkin pommeja ja viranomaisten kannattaisi perua valmistumisjuhlat.

Syy naisen puheluille oli se, että hän ei ollut itse suoritunut lukuvuodesta niin mallikkaasti, että olisi päättänyt opiskelunsa kunnialla luokkatovereidensa kanssa. Sen sijaan hän oli koko ajan esittänyt opiskeluista suuria summia maksaneelle äidilleen, että hän on valmistumassa. Neitokainen oli hankkinut itselleen jopa valmistautumisasun ja -hatun. Opiskeluissaan epäonnistunut tyttö pidätettiin ja asetettiin vankeuteen 20.000 dollarin takuita vastaan.