11-vuotias hengenpelastajana – oli oppinut taidon GTA-pelistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin videopeli Grand Theft Auto, eli GTA, on saanut alusta saakka kovasti kritiikkiä K18-ikärajastaan huolimatta. Pelissä pahoinpidellään ja surmataan ihmisiä sekä käytetään prostituoitujen palveluksia ja rikotaan omaisuutta.

Nyt GTA-pelin sisältö on saanut täysin uuden merkityksen, kun 11-vuotias poika pelasti isoisänsä hengen, The Irish Mirror uutisoi. 79-vuotias isoisä ja poika olivat aprillipäivänä liikkeellä isoisän autolla, kun tämä yllättäen tuupertui ratin taakse ja ajoi tien pientareelle.

Ensin poika luuli, että kyseessä oli aprillipila, mutta huomasi pian, ettei asia ollut niin. Poika otti nopeasti kiinni ratista, kun auto oli vielä liikkeellä, ja ohjasi sen takaisin tielle. Tajuttoman isoisän jalka painoi edelleen kaasua, joten nopeus kasvoi tiellä noin 95 kilometriin tunnissa. GTA-pelaamisen ansiosta poika osasi ohjata auton sellaiselle reitille, jossa nopeudesta oli vähiten vaaraa.

Poika ajoi jopa kahdesta risteyksestä ilman hidastamista. Lopulta poika ajoi auton tahallaan kotinsa lähistöllä sijaitsevan rakennuksen porttiin, johon se viimein pysähtyi. Pojalla ei ollut pelin lisäksi mitään muuta kokemusta autoilusta.