Kalastuskilpailun härski palkinto – kehtaisitko esitellä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaisissa urheilulajeissa on tapana jakaa mitalien lisäksi pokaaleja ja pystejä. Toisinaan palkinnoksi ojennetaan kilpailun hengessä teetetty erikoisesine, jonka voi panna esimerkiksi takan reunalle muistuttamaan voitosta. Nyt eräs poika sai hyvin kyseenalaiselta näyttävän pokaalin.

Mobile Upload

Reddittiin julkaistiin äskettäin kuva kalastuskilpailussa ojennetusta palkinnosta. Ilmeisesti lasista tai akryylista valmistettu esine ei kuitenkaan pääse voittajan perheen palkintokaappiin kunniapaikalle, sillä sen muotokieli muistuttaa enemmän tanakkaa fallossymbolia kuin vedestä hyppäävää kalaa. Palkinnon voitti viisivuotias kalastajapoika.

Kuvan julkaissut äiti Samantha Dragoo paljastaa, että hänen lapsensa on ollut voitostaan niin ylpeä, että on kanniskellut pokaalia alati mukanaan. Pysti on vielä siedettävän näköinen muutamasta kulmasta katsottuna, mutta suurimman osan ajasta se muistuttaa enemmän seksileikkeihin sopivaa kapistusta kuin kallisarvoista voitonmerkkiä.