Valas oli nielaista sukeltajan – katso hurja video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sukeltajat tallentavat huikeilla reissuillaan välillä upeita videoita pinnanalaisesta elämästä ja siellä elävistä otuksista. Nyt eräs sukeltaja on tallentanut videolle tilanteen, johon harva on elämänsä aikana päätynyt.

YouTube
YouTube

Sukelluksen aikana tallennetulla videolla nähdään Rainer Schimpf -nimisen sukeltajan kohtaama vaaratilanne. Saksalaismies oli sukeltamassa Port Elizabethin lähellä Etelä-Afrikassa, kun jotain todella yllättävää tapahtui. Syvältä syvyyksistä nousi yhtäkkiä pintaa kohti kita auki oleva valas.

Olikin hyvin lähellä, ettei valas saanut sukeltajaa suuhunsa. Schimpfin onneksi valas kuitenkin suhahti hänen ohitseen. Muistona kauhistuttavasta hetkestä on miehen kuvaama video, joka on kauhistuttanut ja ihastuttanut lukuisia katsojia YouTubessa. Viime vuonna videolle saatiin hieman vastaava tapaus, jossa useita valaita nousi suu auki pintaan aivan sukeltajaryhmän vieressä.