Boombox-festivaali vahvisti esiintyjäkaartinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kaapelitehtaalla 13. – 14. kesäkuuta järjestettävän hiphop-festivaali Boomboxin kotimainen artistikattaus on valmis. Aiemmin julkaistujen kotimaisten artistien joukkoon on lisätty tukku tuoreita huippunimiä.

Perjantai 13. päivän uusia kiinnityksiä ovat osuvasti äskettäin saman nimisen biisin julkaissut Nikke Ankara, pienen tauon jälkeen soolokeikkailua taas starttaileva Timo Pieni Huijaus sekä energisyydestään tunnettu Aste. Lauantaille on lisätty todellisen kesärallin Vadelmavene -kappaleen julkaissut Kasmir.

Boomboxin esiintyjäkaarti on seuraava: JVG, Mikael Gabriel, Kasmir, Lord Est, Sanni, Janne Ordén, Jontte Valosaari, Tuomas Kauhanen, Brädi, Musta Barbaari & Ruudolf & Karri Koira, Roope Salminen & Koirat, Asa, Uniikki, Juju, Timo Pieni Huijaus, Spekti, Mäkki, Aste, Nikke Ankara ja Sini Sabotage.