Krapulaklubi antaa darralle kyytiä – tämä paketti pelastaa sängyn pohjalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni tietää sen tarinan, kun työpäivän jälkeen lähtee muutamalle rentouttavalle juomalle, mutta huomaakin seuraavan kerran jonottavansa nakkikioskilla lihapiirakkaa aamukahdelta. Asiaa ei helpota se tieto, että seuraava päivä on niin ikään työpäivä, josta tulisi juhlinnasta huolimatta selvitä kunnialla ja siten, etteivät työkaverit huomaa krapulanhuuruista olemusta.

krapulabussi2012b.png

New Yorkissa on haistettu markkinarako, kun paikallisia varten on perustettu oma Hangover Club -niminen krapulaklubi. Ensi viikolla avattava liike palvelee kaikkia kankkusesta kärsiviä. Yrityksen myydyimpänä tuotteena pidetään Wet Lunch -nimistä pakettia, johon kuuluu kaksi litraa antioksidanteilla ja B12-vitamiinilla kyllästettyä juomaa, tulehduskipulääkkeitä ja pahoinvointieliksiiriä.

Pop-up -ravintoloiden sijainti riippuu päivästä, mutta se vaihtelee Midtownin, Sohon ja Financial Districtin välillä. Aukioloajat ovat aamuseitsemästä iltapäiväkolmeen. Krapulaa voi hoitaa myös perinteisemmillä keinoilla, kuten vitamiiniporetableteilla ja sitruunalimonadilla. Uskomusten mukaan kankkusta voi myös ehkäistä juomalla ennen nukkumaanmenoa kolme lasillista vettä ja päänsärkylääkkeen.