Suomalaisen supertähden kitara tekee hyvää Saksassa – rahat lastensairaalalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti suosituin yhtye on ollut jo vuosien ajan Sunrise Avenue, joka nauttii supersuosiota varsinkin saksankielisillä markkina-alueilla. Yhtyeen keulahahmo Samu Haber tunnetaan yhtyeensä lisäksi myös HIFK-jääkiekkojoukkueen intohimoisena fanina.

eBay
eBay
eBay
eBay

Nyt Samu tekee hyvää näyttävällä tavalla, sillä hän on antanut HIFK-logolla koristellun sähkökitaransa eBay-nettihuutokaupan Saksan versioon myyntiin. Kitaran ostaja saa soittopelin lisäksi myös liput yhtyeen konserttiin ja hän pääsee myös tapaamaan Samua henkilökohtaisesti.

Kitarasta saatavat tulot ohjataan suoraan Suomen uudelle lastensairaalalle. Tätä kirjoitettaessa kitarasta on tarjouttu 4.030 euroa, mutta summan odotetaan nousevan vielä huomattavasti. Huutoaikaa on toukokuun loppuun saakka.

Julkaisu käyttäjältä Sunrise Avenue.