Sekopää hyökkäsi skeittareiden kimppuun – selitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisiin nousee toisinaan ihmisiä, jotka syyttävät järkyttävistä teoistaan pään sisäisiä ääniä tai korkeammalta taholta saamiaan viestejä. YouTubessa julkaistiin viime kesänä video, jolla aikuinen mies hyökkää Kalifornian San Clementessä rullalautailevien poikien kimppuun.

YouTube
YouTube

Nyt mies kertoo hyökkäyksensä syyksi Jumalan käskyn. Videolla riehuva mies osoittautui myöhemmin peruskoulun opettaja Thomas Hammeriksi. 58-vuotias mies on nyt väittänyt, että video ei kerro koko totuutta tapauksesta. KTLA-televisiokanavan mukaan mies oli yrittänyt pelastaa poikia vaaralliselta tilanteelta. Hän kertoo käyttäytyneensä täysin korkeamman voiman ohjailemana.

Mies on ollut erotettuna opettajan työstään kahden kuukauden ajan. Kun hän äskettäin palasi töihin, protestoivat vanhemmat ja osa oppilaista asiaa voimakkaasti ja mies erotettiin uudestaan. Ihmiset pelkäävät Thomasin aggressiivisen käyttäytymisen nostavan uudelleen päätään. Miksi korkeammat voimat eivät yksinkertaisesti käskeneet miestä jäämään kotiin?