Sharon Osbourne avautui – haluaisi lyödä Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaista popparia Justin Bieberiä on kritisoitu viime aikoina niin paljon, että hän on viettänyt aikaansa lähinnä managerinsa Scooter Braunin ja äitinsä Pattie Malletten kanssa. Moni pitää juurikin väärää seuraa syynä pojan raikulielämään, ja nyt rokkimamma Sharon Osbourne on avannut asiassa asiantuntevan sana-arkkunsa.

– Justin Bieber ansaitsee kunnon läimäytyksen. Hänen ympärillään on pelkästään vääriä ihmisiä, jotka nuolevat hänen persettään. He käskevät poikaa menemään studiolle, eikä hän saa tulla ulos ennen kuin on tehnyt tarpeeksi upeaa työtä, teräväkielinen rockdynastian kuningatar sivalsi Daily Mirrorille.

Sharon Osbourne pitää Bieberin musiikkia huonona ja kertakäyttöisenä. Mikäli poika tekisi parempaa musiikkia, olisi hänellä myös enemmän lupaa huonosti käyttäytymiseen. Jos Sharon olisi pojan manageri, joutuisi teini käymään hänen mukaansa sairaalassa poistaakseen naisen jalan takamuksestaan. Muiden arvostelemisesta huolimatta Sharon osaa myös irvailla itselleen. Hän myöntää kauneusleikkauskierteen tehneen hänestä sarjakuvien vihollisen näköisen.

– Näin oman haastatteluni muutama vuosi sitten televisiosta ja ajattelin näyttäväni muoviselta. Katsoin itseäni ja huokaisin, voi hyvä Jumala, näytän aivan Jokerilta, 61-vuotias nainen naurahti.

Osbourne nähdään tällä hetkellä Britannian X Factor -ohjelman tuomaristossa. Naisen läsnäolo on vaikuttanut katsojalukuihin jo positiivisesti, sillä kykyjenetsintäsarjan avausjakso keräsi 9,2 miljoonaa katsojaa. Viime vuonna ohjelman ensimmäistä jaksoa seurasi 500.000 katsojaa vähemmän.