Sniffattava suklaa markkinoille – nousee päähän välittömästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Yhdysvalloissa on hyväksytty alkoholipuuterin käyttäminen, jonka avulla voi loihtia viinapulverista drinkkejä veden avulla. Nyt kuitenkin pulveritoiminnassa astutaan monen mielestä askel huomattavasti omituisempaan suuntaan, sillä saatavilla on nenään vedettävää suklaajauhetta.

YouTube
YouTube

Moni suklaafani kummastelee tuoreita makeisuutisia, joissa kerrotaan, että belgialainen suklaatehdas on aloittanut suklaapulverin valmistamisen. Sen sijaan, että pienijakoista herkkua ripoteltaisiin ruokien ja juomien päälle, voi sitä sniffata nenään. Tuote on nimeltään Chocolate Shooter ja sen on keksinyt Dominique Persoone -niminen suklaaleipuri.

Kyseessä ei ole herkkutaiteilijan ensimmäinen erikoisluomus, sillä mies on päässyt otsikoihin mitä kummallisemmilla suklaatekeleillään. Löytyypä hänen puodistaan jopa kannabiksella kyllästettyjä konvehteja ja tequilalle sopivia suklaashottilaseja. Sniffattavan suklaan keksijä näyttää tuotteensa toimintaperiaatteen koneineen esimerkkivideolla, ja väittää, että suklaassa olevat aromit nousevat heti päähän.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat