Suomalainen DJ-tähti levytti Roxette-laulajan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heikki L on Suomen menestyneimpiä dj-tuottajia. Hänen ja Alex Kunnarin viimevuotisella hitillä City Of Sin vieraili amerikkalaisen Good Charlotte-yhtyeen vokalisti Joel Madden. Uuden You Don’t Want Love -singlen laulusta vastaa Roxette-yhtyeen Per Gessle.

– Roxette on popmusiikin aatelia ja olen todella innoissani päästessäni työskentelemään yhden aikamme tunnetuimman laulajan kanssa, sanoo Heikki L.

Julkaisu käyttäjältä DJ Heikki L.

Heikki L aloitti musiikin tekemisen ja levyjen soittamisen vuonna 1993 ja on uransa aikana läpikäynyt lähes kaikki musiikkikentän osa-alueet. Hänen tuotantonsa ovat päätyneet muun muassa David Guettan, Axwellin, Tieston ja Armin Van Buurenin levylautasille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat