Pelottava näky! Ihmis-Ken leikkeli kasvonsa pilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet useita kertoja kolmekymppisestä Justin Jedlica -nimisestä miehestä, joka on käyttänyt yli 80.000 euroa kauneusleikkauksiin. Hän haluaa nimittäin olla elävä Ken-nukke, ja on siksi muodostunut pieneksi julkkikseksi Yhdysvalloissa.

Eilen illalla Justin ”Ken-nukke” Jedlica kuvattiin juhlimassa Lure-klubilla Hollywoodissa. Samalla paparazzit pääsivät ikuistamaan miehen, joka on leikellyt kasvonsa pilalle. Kauneus on tosin katsojan silmässä, ja Jedlica lienee itse todella tyytyväinen kirurgien tuloksiin.

– Ken-nukke symbolisoi täydellistä miestä. Unelmoin rikkaiden ja kuuluisien ihmisten elämästä jo 12 – 13-vuotiaana ja haaveilin, että perheelläni olisi ollut yksityiskone ja oma vene. Se oli aina suurimpana haaveenani ja toivomuslistan kärjessä, Justin kertoi aiemmin televisiohaastattelussa.

Unelmiensa myötä mies innostui muokkaamaan ulkonäköään rikkaiden ihmisten elämäntyyliin sopivaksi. Hän halusi näyttää enemmän ja enemmän ihailemaltaan sankarinukelta, ja siksi hän on tähän päivään mennessä muokannut lähestulkoon koko ylävartalonsa ja kasvojen alueen uusiksi.