Koulupojan tanssiesitys mykistää – oppillaat eivät olleet uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monessa suomalaiskoulussakin järjestetään erilaisia taitokilpailuja ja -esityksiä. Nyt otsikoihin on noussut erään yhdysvaltalaiskoulun järjestämä kykykilpailu. Kisaan osallistui nimittäin eräs nuori mies, joka löi koko yleisön ällikällä tanssiesityksensä myötä.

YouTube
YouTube

Nuori mies tanssi kilpailussa Michael Jacksonin Billie Jeanin tahtiin identtiseen tapaan alkuperäisversioon verrattuna. Nuorukainen näytti yleisölle huikeat taitonsa vetämällä esimerkiksi Jacksonin legendaarista moon walk -tanssiliikettä. Upea esitys toikin pojalle koko kilpailun voiton.

Turlockissa Kaliforniassa sijaitsevan Pitman High Schoolin kykykilpailu ei ole jäänyt aivan pienen piirin tietouteen. Kykykilpailusta kuvattu video on nimittäin erittäin nopeasti kerännyt YouTubessa huimat 1,4 miljoonaa katselukertaa. Voittajaesitys alkaa videolla ajassa 1:11.