Lampaan ja miehen ystävyys ihastuttaa – katso hauska video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vine-videoiden myötä internet on täyttynyt entistä nopeammin erilaisilla hauskoilla videopätkillä. Nyt erään tuoreen Vine-videon myötä ihastuttaa erään irlantilaismiehen ja hänen perheensä omistaman lampaan välinen ystävyys.

Liverpoolissa asuva Shaun Murphy kirjoittaa videonsa yhteydessä, kuinka mukavaa hänestä on aina palata kotiin Irlantiin. Videolla mies huutaa talon ikkunasta pihalla olevalle lämpäälle bää. Ystävällinen lammas vastaa kohteliaasti takaisin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat