Lehti: ”Yhdysvaltojen rannikolla vedenalainen UFO-keskus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Kiinan Heilongjiangin maakunnassa todistettua omituista tapahtumaketjua, jossa erään viljelijän kasvimaalle syöksyi UFO, eli tunnistamaton lentävä esine. Kyläläiset olivat ensin huomanneet kolme lentävää esinettä taivaalla, kunnes ne putosivat maahan tulipalloina.

Sillä aikaa kun Kiinassa tutkimusryhmä selvittää mysteeripallojen alkuperää, on Tyynen valtameren toisella puolella Kaliforniassa löydetty ulkoavaruudesta tulleiden olijoiden salainen tukikohta. Tai niin ainakin väitetään lähes aprillipäivää muistuttavassa artikkelissa. Tarina on kaiken lisäksi hurjempi kuin ensin voisi olettaa.

Jimmy Church ja Dale Romero kertoivat nimittäin löytäneensä Malibun edustalta omituisen rakennelman sisäänkäynteineen meren pohjasta Point Dumen kohdalta. Asiasta kerrottiin Dark Matter Radio Networkin ohjelmassa. Tukikohta palvelee alienien lisäksi heidän mukaansa ydinkärjillä varustettuja sukellusveneitä, ja toimii kulkuväylänä Yhdysvaltojen ja Kiinan maan alla oleviin sotilastukikohtiin.

Meren alla oleva sisäänkäynti on miesten mukaan 183 metriä korkea. Alueen yllä on nähty toistuvasti UFO-havaintoja, ja keskusta on pidetty ulkoavaruuteen liittyvien tietojen Graalin maljana. Lukuisat ihmiset ovat vuosikausia väittäneet tehneensä havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä, jotka ovat joidenkin uskomusten mukaan maan ulkopuolisten olentojen avaruusaluksia. Yleensä havainnot osoittautuvat lentokoneeksi, sääpalloksi tai heijastukseksi.