Lisa Seiffertin bikinit pettivät aalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Australiasta on tullut vuosi vuodelta enemmän naiskaunottaria maailman mallimarkkinoille. Eräs heistä on vielä tällä hetkellä hieman vähemmän tunnettu Lisa Seiffert, joka poseerasi pari vuotta sitten Playboy-lehden kuukauden tyttönä.

Nyt Lisa Seiffert on ikuistettu viettämässä rantalomaa. Hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä ja pääsi välillä viilentymään meren aaltoihin, mutta yllättävän huonolla menestyksellä. Bikinien yläosa valahti nimittäin alas aaltojen voimasta.

31-vuotias australialainen Lisa Seiffert on mallikaunotar, joka teki läpimurtonsa Playboy-lehdessä, kun hänet valittiin kuukauden Playmateksi maaliskuun 2012 lehteen. Miestenlehden lisäksi Lisa Seiffert on poseerannut runsaasti myös muissa mallikuvissa, mutta kansainväliseksi tähdeksi hän ei ole vielä onnistunut nousemaan.