Tupacin viimeiset sanat paljastettiin – haistatteli poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphop-tähti Tupac Shakurin kuolemaan on liittynyt paljon erilaisia teorioita ja juoruja, ja viimeksi hän ”nousi kuolleista” Coachella-festivaalin lavalle, jolloin hän esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammin välityksellä. Miehen on kuitenkin spekuloitu olevan vielä hengissä.

Maailmanlaajuisesti 75 miljoonaa levyä myyneen räpartistin kuolemasta on nyt kerrottu uutta tietoa. Shakur ammutiin 7. syyskuuta Las Vegasissa vuonna 1996. Hän kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.

Nyt entinen Las Vegasin poliisi Chris Carrol kertoo, että mies olisi viettänyt viimeiset hetkensä tajuissaan hänen käsivarsillaan. Kun Carroll oli inttänyt Tupacia kertomaan, kuka häntä oli ampunut, oli räppäri tarinan mukaan lausunut viimeiset sanansa.

– Fuck you, VegasSeven.com kertoo miehen sanoneen poliisille ennen koomaan vaipumistaan.

Maineikas hiphop-tuottaja Suge Knight oli Tupacin seurassa kun räppäri ammuttiin. Taannoin hän kertoi losangelesilaiselle KDay-radiokanavalle epäilevänsä, että Tupac olisi yhä elossa ja eläisi piilossa.

Huhuja aiheesta on liikkunut jo pitkään, ja Knightin mukaan räppärin murhaa ei ole saatu selvitettyä, koska sellaista ei ehkä todellisuudessa koskaan tehtykään. Knight totesi lisäksi, että kukaan ei ole nähnyt Tupacia todistetusti kuolleena. Tupac polttohaudattiin kuolemaansa seuraavana päivänä 25-vuotiaana.