Nainen koukussa raskaana olemiseen: ”Synnytän niin pitkään kuin vartalo kesää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä vieroksuu ajatusta, jossa lapset täytyy tehdä. Heidän mukaansa lapsia saadaan ja niitä tulee jos on tullakseen. Toisinaan otsikoihin kuitenkin nousee niin sanottuja himosynnyttäjiä, joiden suurin ja ainoa elämäntehtävä on äitinä oleminen. Yksi heistä on Tara Sawyer.

Itsetietoinen nainen voi olla samaan aikaan muutakin kuin äiti. Hän on puoliso, ystävä, ammattilainen ja ennen kaikkea oma itsensä – nainen. Tara Sawyer on kuitenkin omistanut elämänsä lasten tekemiselle. Naisen pakkomielteenä ei niinkään ole jälkikasvun saaminen vaan raskaana oleminen. Barcroft TV kertoo, että Tara on ollut jo seitsemän kertaa raskaana – neljä lapsista on hänen omiaan. Kolme lasta on annettu toisen perheen kasvatettavaksi, sillä Tara haluaa auttaa lapsettomia perheitä.

Tara itse on adoptiolapsi. Hän haluaa antaa kohtunsa vieraiden käyttöön ilmaiseksi, koska hänelle on suuri nautinto kantaa lasta vatsassaan. Omaperäinen 37-vuotias nainen on kertonut, että hän aikoo hankkiutua raskaaksi niin monta kertaa kuin vartalo kestää.