Viisivuotias pikkupoika ei kestä kolmea tyttöystävää: ”Olisinpa taas nelivuotias”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten miesten ongelmaksi muodostuu joskus tilanne, jossa heillä on enemmän kuin yksi deittikumppani kerralla. Tilanne voi aiheuttaa hankaluuksia aikataulujen säätämisen kanssa. Nyt video osoittaa, että nuoret miehet eivät ole yksin ongelmansa kanssa.

YouTube
YouTube

Videolla viisivuotias pikkupoika kertoo äidilleen olevansa stressaantunut, koska hänellä on samaan aikaan peräti kolme tyttöystävää. Hän on tehnyt päätöksen luopua yhdestä tyttöystävästä, mutta valinta tulee olemaan luonnollisesti vaikea. Varsinkin kun kaikki kolme ovat pojan mielestä nättejä.

– En. Minulla voisi olla kaksi tyttöystävää, ja se olisi hienoa, mutta en halua kolmea, pikkupoika toteaa kameralle.

– Stressaako se sinua, äiti kysyy.

– Kyllä. Minun täytyy uopua yhdestä. En tiedä miten. He ovat kaikki nättejä, mutta minun pitää luopua yhdestä. Olisinpa taas nelivuotias.