Ruotsalaisesta bussikuskista sankari – katso mitä teki kesken ajon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bussikuskit eivät ole kovin mairittelevassa maineessa, sillä he ovat esimerkiksi sosiaalisessa mediassa esillä yleensä röyhkeiden ajotyylien merkeissä. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, ja nyt ruotsalaisesta bussikuskista on tullut sankari.

(Odota hetki, kuva latautuu Twitteristä)

Ruotsalainen Emma Gustafsson oli Lidköpingissä linja-auton kyydissä, kun bussi yllättäen pysähtyi ja kuljettaja poistui autosta jättäen matkustajat sisään. Nopeasti kuitenkin selvisi syy odottamattomaan pysähdykseen, jonka Gustafsson ikuisti Twitter-kuvaansa. Kuvasta on nyt tullut valtava hitti, joka on uutisoitu BBC-televisiokanavalla saakka.

Bussikuski Andre Grandin oli nimittäin huomannut 10-vuotiaan itkevän pikkutytön istuvan pyörätiellä, ja päätti mennä kysymään mikä tytöllä oli hätänä. Rauhoiteltuaan tyttöä tovin kuljettaja palasi takaisin linja-autoon ja jatkoi matkaa sanomatta sanaakaan. Expressen-lehti sai myöhemmin selville, että tyttö oli itkenyt kiusaamisen vuoksi. Expressen sai tytön myös haastatteluunsa.