Fretti iski supernopealla ninjaliikkeellä – koira hölmistyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fretit ovat ovelia lemmikkieläimiä ja niiden omistajilta vaaditaan todellista kärsivällisyytä. Leikkisät fretit ihastuttavat omistajiaan erilaisilla tempuilla ja kaiken lisäksi ne ovat hyvin suloisia ja sosiaalisia.

YouTube
YouTube

Ilman pitkäjänteistä koulutusta saa lemmikistä helposti liian uteliaan ja tuhoa aiheuttavan kaverin. Kerroimme taannoin fretistä, joka oli erikoistunut omistajansa rahapussin varastamiseen. Nyt näemme hieman samalla asialla olevan lemmikkieläimen, mutta tällä kertaa uhriksi joutuu ihmisen sijaan söpö koiranpentu.

Verkkovideolla nähdään ovela Bugis-niminen fretti, joka varastaa koiran lelun pitkän piiritystyön tuloksena. Suloinen samojedin pentu joutuu lopulta jäämään ilman lelua nopean fretin tekemän ninjaliikeen takia.

Fretit ovat seurallisia eläimiä ja ne vaativatkin paljon aktiviteettia. Asiantuntevalla ja sinnikkäällä koulutuksella tästä hillerin kesytetystä versiosta saa uskollisen ja rakastavan lemmikkieläimen. Fretit elävät noin 7 – 10-vuotiaiksi, joten hetken mielijohteesta ei tätäkään eläintä tule hankkia lemmikikseen.