Opiskelijat järjestivät äänettömän discon – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kirjastoissa on usein hiljaisuudelle pyhitettyjä alueita, joissa tulee olla erityisen hiljaa lukurauhan ylläpitämiseksi. Nyt erään kirjaston hiljaisessa tilassa on pidetty lukutauko discon muodossa. Bileet eivät kuitenkaan häirinneet muita opiskelijoita.

YouTube
YouTube

Kyseessä oli nimittäin hiljainen disco. Muille äänettömänä välittyneet bileet toteutettiin kuulokkeiden avulla. Jokaisen osallistujan kuulokkeista kuului samanaikaisesti sama kappale. The Voidin julkaisemalla videolla nähdään, kuinka estottomasti opiskelijat revittelevät keskellä kirjastoa.

Osa kanssaopiskelijoista katsoi tanssijoita melko hämmentyneinä. Hauska tempaus toi kuitenkin varmasti paikalla olleille hauskan piristyksen ahkeran pänttäämisen keskelle. Suomessa äänettömiä discoja on järjestetty jo 90-luvulla vastaavalla tavalla, jossa musiikki kuului vain kuulokkeista.