Peura kolkkasi naisen tajuttomaksi bussipysäkillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset ja villieläimet kohtaavat aina silloin tällöin erikoisissa tilanteissa reviireiden kohdatessa. Nyt otsikoihin on noussut eräs peura, joka oli eksynyt alueelle, jolla ei yleensä ole peuroja nähty. Peura oli päätynyt Washigton D.C:ssä sijaitsevan bussipysäkin läheisyyteen.

Peura ilmoitti läsnäolostaan erään naisen kannalta valitettavalla tavalla. WJLA nimittäin uutisoi, kuinka peura hyppäsi Dena Lyles -nimisen naisen päälle.

Bussista noussut nainen ei havainnut peuraa ennen kuin törmäys oli jo tapahtunut. Lyles ei saanut kaatuessaan vakavia vammoja. Erikoisen tilanteen uskotaan johtuneen siitä, että peura säikähti bussista poistunutta ihmislaumaa. Peura oli lähtenyt paikalta ripeästi erikoisen yhteentörmäyksen jälkeen.