Rihanna tienaa 100 000 dollaria KATSOMALLA muotinäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime aikoina ilman rintaliivejä kuvissa esiintynyt popparikaunotar Rihanna on tiedettävästi tarkka tyylistään. Neitokaisen voi nähdä myös muotinäytöksissä eturivissä ihailemassa huippusuunnittelijoiden luomuksia. Nyt on paljastettu, että hänelle maksetaan muotinäytösten katselemisesta.

Muotinäytökset veloittavat normaalisti katsojilta pääsilippuhinnan, joka voi vaihdella suuresti suunnittelijoista riippuen. Koska huippumuoti on yhtä suurta kilpailua paremmuudesta, ovat muotisuunnittelijat palkanneet tunnettuja kasvoja muotinäytöksiinsä yleisöksi. Esimerkiksi Rihannan kerrotaan saavan 100.000 dollaria jokaisesta muotinäytöksestä, jonka hän nauttii yleisössä.

Moni haaveilee yhtä helposta rahasta, sillä Rihannalle on ojennettu huokean summan lisäksi monien himoitsema eturivin paikka. Barbadosilainen laulajatar ei ole kuitenkaan ainoa, joka vaatii jättisummia kasvojensa esittelemisestä eturivissä. Myös Kim Kardashianin kerrotaan laskuttavan muotinäytökseen osallistumisesta 50.000 dollaria kerralta, Refinery29-julkaisu uutisoi.