Älä jätä taksia maksamatta Venäjällä – karu seuraus videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Venäjältä otsikoihin nousevat tapahtumat ovat usein hieman erikoiselta vaikuttavia muiden maiden kansalaisten näkökulmista. Nyt maailmalla ihmetyttää venäläisten taksikuskien harrastama käytäntö siitä, miten maksamatta jättäneitä asiakkaita rangaistaan.

YouTube
YouTube

Osa venäläistaksikuskeista nimittäin pakottaa maksun ohittaneet asiakkaat sotkemaan itsensä maaliin. Ensin kuskit laittavat asiakkaan riisuuntumaan, sotkemaan itsensä maaliin ja asettamaan tilanteesta kertovan kyltin selkäänsä. Käytäntöön ollaan törmätty Länsi-Venäjällä Nizni Novgorodin kaupungissa, Metro uutisoi.

Muiden taksikuskien kerrotaan pitävän maalilla kostavia kanssakuskejaan sankareina. Paikalliset asukkaat ovat kuitenkin kritisoineet käytäntöä huligaanimaiseksi ja rikolliseksi. Samanlainen toimintatapa ei varmasti ole aivan heti saapumassa suomalaisten taksikuskien keskuuteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat