Hämmentävä optinen harha – mitä näet tässä kuvassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Optiset harhat ovat viihdyttäneet ihmisiä jo vuosisatojen ajan. Ihmisen näkö tekee joskus näkemästään hyvinkin erikoisia päätelmiä, jotka eivät todellisuudessa pidäkään paikkansa. Nyt verkossa leviää vauhdilla Mainen yliopiston Alan Stubbsin laatima valokuva.

Kuva on saanut jo miljoonat ihmiset heilumaan edestakaisin tietokoneidensa ruutujen edessä, ja sinä liityt juuri nyt joukkoon. Katso kuvaa tarkasti, ja liikuta samalla kasvojasi lähemmäksi kuvaa ja sitten kauemmaksi kuvasta. Huomaat, että kuvan vaalea osuus kasvaa ja pienenee liikkeidesi mukaan.

Alan Stubbs
Alan Stubbs

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat