Jymy-yllätys! Tässä on maailman rikkain näyttelijä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhuttaessa Hollywoodin rikkaimmista henkilöistä, tulevat useimmille varmasti ensimmäisenä mieleen Tom Cruisen, Brad Pittin ja Angelina Jolien kaltaiset elokuvatähdet. Maailman rikkaimpien näyttelijöiden ykköspaikalla on kuitenkin jokseenkin yllättävä nimi.

Maailman rikkaimpien kansalaisten varoja seuraavan Wealth-X-sivuston mukaan maailman varakkain näyttelijä on koomikko Jerry Seinfeld. Miehen henkilökohtainen 820 milkoonan dollarin varakkuus selittyy miehen suosituin Seinfeld-komediasarjan uusinnoilla.

Seinfeld-sarjaa tehtiin vuosina 1989-1998 yhdeksän tuotantokauden verran. Sarjan jaksot pyörivät edelleen uusintana lukuisilla televisiokanavilla ympäri maailmaa. Suomessa sarjaa on esitetty muun muassa Kutonen-kanavalla.

Toiselle sijalle Wealth-X:n listalla on päätynyt suomalaisille varmasti melko tuntematon nimi, intialainen näyttelijä Shah Rukh Khan. Mies on esiintynyt uransa aikana yli 50 Bollywood-elokuvassa. Vastaavasti esimerkiksi Hollywoodin kultapoika Tom Cruise on varakkaimpien näyttelijöiden listalla vasta sijalla kolme.