Lisa Opie otti kesäkeleistä kaiken irti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien on ollut kuumaa valuuttaa viihdelehtien sivuilla, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Nyt Lisa Opie on kuvattu viettämässä aikaa Yhdysvaltain Miami Beachilla. Mallinakin työskennellyt kaunotar käänsi epäilemättä useiden miespuolisten paikallaolijoiden päitä puoleensa nauttiessaan kesäsäästä vaaleissa bikineissä.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.