Häävideo yksinkertaisesti vailla vertaa – et usko silmiäsi ketkä nähdään tähtinä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Stara teki taannoin Miro-nimisestä pojasta päiväksi julkkiksen, kun toimitus keräsi kymmeniltä suomalaisilta julkkistähdiltä synttärionnittelut 12 vuotta täyttäneelle paltamolaispojalle. Nyt samanlainen idea on tullut Yhdysvalloissa eräälle toimittajamiehelle.

YouTube
YouTube

Nyt maailmalla ihastuttaa toimittajamies, joka teki tuoreelle vaimolleen lahjaksi upean häävideon. Hieno video on tehty monien julkkisten avustuksella. Joe Michalzuk pääsee työnsä puolesta tapaamaan monia julkkiksia, joten hän päätti pyytää heidän apuaan vaimonsa ilahduttamisessa. Brittimies pyysi näyttelijöitä onnittelemaan vaimoaan Jennyä heidän häidensä johdosta. Lopuksi Michalzuk kokosi kaikki onnittelut koskettavaksi videoksi.

Julkkikset tuntuvat olevan iloisia päästessään auttamaan toimittajamiestä. Moni innostuu kertomaan Jennylle, kuinka onnekas hän on saadessan Joen aviomiehekseen. Australiasta kotoisin oleva näyttelijäkomistus Hugh Jackman jopa vitsailee, että eikö Jenny kuitenkin olisi mieluummin valinnut aivomiehekseen aussimiehen.