Paljon onnea 12-vuotiaalle Mirolle! Tällaista synttärivideota ei ole Suomessa aiemmin nähty

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran toimitus sai taannoin tiedon, että Miro-niminen huippujätkä täyttää tänään keskiviikkona 12 vuotta, mutta synttäreillä ei välttämättä ole ruuhkaa. Päätimme toimituksessa ryhtyä toimeen ja levittää kotimaisten tähtien keskuudessa sanaa Miron tulevista synttärijuhlista.

Tempauksen tuloksena on historiallisen massiivinen videokooste, jossa valtava joukko kotimaisia eturivin julkkistähtiä onnittelee lämpimästi päivänsankaria, sillä tänään Miro on Suomen coolein nuori mies. Staran lukijat voivat itsekin onnitella Miroa levittämällä synttärivideota Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa. Mikäli haluatte muistaa Miroa synttärikortilla, voi sellaisen lähettää toimituksen osoitteeseen, josta kortit ohjataan kootusti perille.

Stara kiittää lämpimästi kaikkia videolla esiintyviä. Kiitos Anna Abreu, Antti Tuisku, Arman Alizad, Arttu Wiskari, Duudsonit, Elastinen, Eveliina Pöllänen, Janni Hussi, Jannika B, Jasper Pääkkönen, Jontte Valosaari, Justimus, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Majuri, Nea Ojala, Peltsi, Peter Franzén, Petri Nygård, Robin, Rosa Meriläinen, Samu Haber, Sanni, Sara Chafak, Satin Circus, Satu Taiveaho, Sauli Koskinen, Spekti, Uniikki, Iida Repo, Johanna Pulkkinen, Antti Kurhinen, Henna Kalinainen.