Vuohi ei voinut elää ilman aasi-ystäväänsä – meni syömälakkoon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimillä voi tunnetusti olla ihmisten tavoin läheisiä kaverisuhteita. Nyt maailmalla ihastuttaa suloinen vuohi nimeltä Mr G. Vuohi pelastettiin eläimiä huonosti kohdelleen omistajansa luota eläinsuojan hoiviin. Tämän yhteydessä vuohi kuitenkin valitettavasti erotettiin hyvästä ystävästään.

YouTube
YouTube

Mr G:n paras kaveri on Jellybean-niminen aasi. Läheinen parivaljakko sai uudet kodit eri osoitteista. Tämä käänne sai Mr G:n masentumaan pahasti, Animal Place -eläinsuojan videolla kerrotaan.

Vuohi ei suostunut syömään tai poistumaan karsinastaan kuuden päivän aikana. Tämän johdosta eläinsuojan vapaaehtoistyöntekijä ajoi 14 tuntia ja haki Jellybeanin takaisin ystävänsä luokse. Heti Jellybeanin nähdessään Mr G piristyi, meni ulos tervehtimään kaveraan ja ryhtyi syömään.