Benjamin Peltonen sai levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Benjamin Peltonen on solminut levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Benjamin-taiteilijanimellä musiikkia tekevä nuorukainen on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta.

Benjamin on tehnyt jo muutaman vuoden ajan omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Benjamin on itse ollut tekemässä myös elokuussa 2014 julkaistavaa esikoissingleään. Tyylilajiltaan hänen musiikkinsa on englanninkielistä poppia. Benjamin toivoo pystyvänsä kappaleillaan tuomaan iloa ihmisten elämään.

– Olen itse saanut vaikeina hetkinä paljon voimaa musiikista, ja haluaisin omalla musiikillani tuoda samankaltaisia hyviä fiiliksiä muille. Levytyssopimuksen saaminen tuntui uskomattomalta. En ole ikinä elämässäni odottanut mitään niin paljon kuin ensimmäisen oman kappaleeni julkaisua ja musiikkiurani alkua, Benjamin Peltonen sanoo.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa noin 180.000 seuraajaa Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta.