50 Centin baseball-avausheitto nolosti pieleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rap-muusikko 50 Cent on lähivuosina noussut musiikillisten saavutustensa sijaan useammin otsikoihin erilaisten ongelmiensa myötä. Mies on muun muassa joutunut oikeuden eteen väkivaltasyytteiden johdosta. Nyt 50 Cent on päässyt kunniarooliin baseball-ottelussa.

Amerikkalaisissa pääsarjan baseball-otteluissa on perinteisesti ollut tapana, että pelin ensimmäinen syöttö on seremoniallinen. Sen heittäjäksi valitaan usein joku julkisuuden henkilö. Tällä kertaa syöttäjäksi oli pyydetty 50 Cent.

Muusikkomies heitti avaussyötön New York Metsien ja Pittsburgh Piratesien välisessä baseball-ottelussa. 50 Centin ei ehkä kuitenkaan kannata aivan heti vaihtaa muusikonuraansa baseball-pelaajan kuvioihin, sillä miehen avaussyöttöön jäi melko paljon parantamisen varaan. Syötölle ollaan jo naureskeltu muun muassa Vine-videopalvelussa.