Rinnat kuin tarjottimella – Kelly julkaisi tyrmäävät Instagram-kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee parhaillaan Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumuksensa näyttävät vaihtuneen toiminnallisempiin lajeihin, sillä tähti kaunotar on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.

Urheiluharrastuksistaan huolimatta Kelly Brook tunnetaan silti ensisijaisesti näyttävien ulkoisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä ei mallikaunotarta tunnu haittaavan, sillä hän on tarjoillut jälleen silmänruokaa sosiaalisessa mediassa. Kelly Brook jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hänen rintansa näyttelevät varsin suurta roolia.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.