Lily Allen nakuili takahuoneessa – verkossa julkaistu topless-video ihmetyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorasuinen brittipoppari Lily Allen vietti muutaman vuoden hiljaiseloa musiikkimaailmasta, mutta tänä vuonna hän on tehnyt paluun studioon ja keikkalavoille. Laulajatar julkaisi hiljattain uuden Sheezus-albuminsa, jonka nimi mukailee Kanye Westin viimevuotista Yeezus-levyä.

Nyt Lily Allen on aiheuttanut hämmennystä tuoreen Instagram-videonsa vuoksi. Selfie-tyyliin kuvatulla videolla laulajatar tekee peilin edessä tanssiliikettä yläosattomissa, laulaen taustalla soivan Draken Started From The Bottom -kappaleen mukana. Kuvatekstissä Lily toteaa olevansa ”cool äiti”.

28-vuotias Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja Marnie Rose. Hän on näytellyt pieniä elokuvarooleja, ja neito nähtiin taannoin esimerkiksi Elisabeth-elokuvassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat