Miehet väistivät peloissaan – nainen otti kopin lentävästä mailasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Urheilutapahtumissa nähdään välillä jännittäviä hetkiä kun yleisön joukkoon lentää kentällä käytettäviä pelivälineitä. Esimerkiksi baseball-otteluissa yleisön jäsenet yleensä kisaavat siitä, kuka saa omakseen katsomoon lentäneet pallot. Aina silloin tällöin katsomoon lentää myös baseball-mailoja.

MLB.com
MLB.com

Tällainen tapaus on nyt sattunut Chicago White Soxien ja Cleveland Indiansien välisessä baseball-ottelussa. Hurja tilanne nähtiin, kun lyömässä olleen Tyler Flowersin maila lähti ilmalentoon kohti yleisöä. MLB:n videolla näkyy, kuinka White Soxien fani Eileen Depesa nappaa häntä kohti tulleen mailan yhdellä kädellä.

Nainen kertoi myöhemmin MLB:lle, että hän pyrki kopillaan suojelemaan takanaan istunutta pientä lasta. Huomion arvoista on ehkä myös se, että Depesan vieressä istunut mieshenkilö kumartui suojaamaan itsensä takana olevasta lapsesta huolehtimisen sijaan. Upean kopin saanut nainen sai myöhemmin Flowersin nimikirjoituksen hienoon muistoesineensä.