Täh? Paperilappu nettihuutokaupassa – lähtöhinta 6 850 euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkkohuutokauppa eBayssä myydään päivittäin ympäri maailmaa tuhansia erilaisia tuotteita. Välillä kyseisessä verkkohuutokaupassa myydään myös hieman tavallisesta poikkeavia tuotekappaleita. Nyt yksi näistä on noussut otsikoihin.

eBay
eBay

Kyseessä on tavallinen pala valkoista paperia, jolle on kirjoitettu englannin kielen sana The. Huffington Post -lehti kertoo, että paperinpalan myyntihinta on noussut tähtitieteellisiin korkeuksiin. Uskomatonta kyllä, mutta lehden mukaan paperinpala oli jossain vaiheessa myynnissä 10.099 Australian dollarilla, eli noin 6.850 eurolla.

Tällä hetkellä sweatyman-nimisen käyttäjän myymä erikoisen lappusen hinta näyttää heiluvan 1.100 Australian dollarin tietämillä. Myyjä yrittää kaupata paperia kertomalla, kuinka se näyttää hyvältä esimerkiksi tietokoneen päälle asetettuna. Sweatymanin mukaan myynnissä olevaa monipuolista sanaa voi käyttää kirjaimellisesti tuhansissa lauseissa ja se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.